mandag 30. august 2010

Hvordan rense sluk i vask

Hvis du ikke renser sluket, vil det tette seg og det kan skape dyre. Et tett sluk i servanten skyldes ofte hår, fett og andre fremmedobjekter som har samlet seg opp i rørene dine. Hvis sluket er tett, kan du få vannskader eller oversvømmelse i leiligheten.


RENS NÅ: Mange skal likevel vaske hus og fiffe opp rundt seg. Bruk derfor en gammel oppvaskbørste på sluket mens du likevel er i gang. På kjøkken og bad er det nødvendig og foreta enkel rens av sluk og avløp med jevne mellomrom.


Vannlås under kjøkkenvask kan renses på samme måte som på badet.

Det er derfor lurt å ta bilde av hvordan det ser ut. Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan gjøre dette enkelt og relativt smertefritt. Et siste forsøk for å åpne tette rør, og da hele rørsystemet i huset, er et stakebånd.


Bruk flytende avløpsåpner til tett sluk og tette rør i dusjen og vasken. Hvis du opplever at dusjen eller vasken ofte blir tett eller har tregt avløp, er det lurt å rense vannlåsen. Hvis du vasker med grønnsåpe, risikerer du lettere å få sopp, fordi grønnsåpen har mye. Sluket må renses jevnlig, hvis ikke fylles det opp med hår og smuss.


Vi blir derfor skikkelig glad om du hvitlister TV slik at vi kan fortsette å være en gratis nyhetskilde for deg.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...