tirsdag 31. august 2010

Ikea family medlem

Er du interessert i fornyelse og innredning av hjemmet ditt? Bli med i klubben hvor du får inspirerende idéer og ekstra gode tilbud. Som IKEA FAMILY-medlem får du tilgang til en rekke medlemsfordeler.

Noen sparer du penger på, andre sparer deg for mye bryderi. Hvis du liker IKEA, kommer du til å elske IKEA FAMILY – fordi du får så mye mer IKEA når du blir medlem. IKEA FAMILY er en klubb som belønner sine . Trenger du ditt IKEA FAMILY-kortnummer, send KORT på SMS til 2340.

IKEA FAMILY-medlem, send e-postadressen din til 2340. Gå til Er produktene i IKEA FAMILY-serien tilgjengelige kun for medlemmer? Alle kan kjøpe FAMILY-produkter, men kun medlemmer får . Som medlem samtykker du til å motta nyhetsbrev per e-post og SMS om.


IKEA FAMILY har rett til å avslutte medlemskap i IKEA FAMILY om det finnes skjellig . Som IKEA FAMILY-medlem har du alle kvitteringene dine lagret digitalt på profilen. IKEA FAMILY-medlemmer får ekstra gode tilbud og andre rabatter gjennom . Vi har alltid plass til et nytt medlem i IKEA FAMILY. Meld deg inn her for å få tilgang til alle fordelene med det samme.

Og husk, det koster ingenting å bli medlem. Som IKEA FAMILY-medlem får du nå gavekort på 20– for hver 2. Gjelder ikke service og tjenester, kjøp av gavekort eller .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...