tirsdag 10. mars 2015

Skottrenne montering

Beslaget festes til lekt under veggens. Monteres på tak som ikke har gavl, men som isteden avsluttes mot en vegg. Takhatten monteres fast i i front og bakkant.

Du legger den oppå lektene du har montert, og merker med blyant der det er en liten knekk opp på lekten. Ved montering av vindskibord: Byggehøyde Original = mm. Jemtland skottrenner leveres i 5mm plastbelagt galvanisert stål. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og farger på .

Se punkt 7a,b,c for plassering av første lekt ut mot skottrenne. Hvis det skal monteres kilrenne på taket, må først sløyfer til kilrennen monteres. Montering av vindsperre rullprodukter. Vindsperre på rull må monteres med omlegg mot fast underlag i. Størrelsen på skottrenna må tilpas- ses taket og . Renne med kroker og beslag må monteres før taket tekkes. Tilslutning med skottrenne mot vegg av bindingsverk.


Om man ma klippe pannen nede i bølgen og gavelbeslaget ikke nar over pannebolge. Monteres når det er mer enn m mellom nedløpsrørene og mer enn m mellom .

Ved takvinkler og ark må du montere vinkelrennebeslag. Isolasjonskraven plasseres på lektene før vinduet monteres. Montering av skottrenne og gradrenne i dag. Her har jeg skrudd fast et beslag i bunnen av selve gradrennen mot. SRP Click er en lettmontert båndtekkingsprofil som passer de fleste tak på både nye og gamle hus.


Du trenger ingen spesialverktøy for å legge . Håndboken henvender seg til håndverkere, som skal montere. Nye skottrenne-, tak- og veggbeslag er levert og montert. Det er montert nytt plattlodd på pipe, samt at den er . Først gjerne en gradrenne, så fortsetter vannet ned på en skottrenne.


Området i starten av gradrenna er utsatt.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...