onsdag 26. august 2015

Male kjøkken før etter

FØR OG ETTER: Det var unødvendig å bytte ut det robuste kjøkkenet. Men jeg har i tre år drømt om å male kjøkkeninredningen. Ingenting er mer gøy enn før og etterbilder når man pusser opp noe.

Det gamle, solide, kjøkkenet fra 70-tallet fikk nytt liv med litt maling. Kjøkkeninnredningen før: Male kjøkken førbilde. Kjøkkeninnredningen etter: Male kjøkken . Husk at du ikke behøver å bytte ut kjøkkeninnredningen.

Du kan male din eksisterende i feks LADY 99Dempet Sort. Etter FørDet er dyrt å bytte ut et helt kjøkken! Heldigvis er det ofte mulig å bare male skap og dører.


Da vi flyttet inn i huset vårt var det et ganske . Ta for deg en og en del, og gjør deg helt ferdig med pensel, rull og etterstryker før du går videre. Vanntynnbar maling tørker raskt, så det er . Et nytt kjøkken trenger ikke å bety et kjempestort byggeprosjekt og mange. Så er du klar til å male – uansett om dørene dine var glatte fra før av, eller om du har . Det har vært ting overalt, esker, poser og papp i alle hjørner, verktøy på hele kjøkkenbenken, og vi har egentlig ikke hatt et eneste rom som var .

Bilde fra en reportasje i VG i 20- om kjøkkenet vårt. Hva vi gjorde med overflater og innredning, samt både før- og etter-bilder der jeg.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...