onsdag 29. mars 2017

Feste ting på fliser

Slik fester du knagger og andre ting på baderomsflisene. Jeg har fliser på veggene, men aner ikke hva som er bak. Jeg har også lest at man kan lime fast tyngre ting på badet dersom man ikke .

Speilet kan du feste rett på veggen med tape. Se hvor flott det kan bli her: Slik fikser du de stygge flisene. Der vil vi lage så få hull som mulig i fliser.


Kroker og knagger du fester på veggen sitter fast etter 10-30.

Veronika Henriksen minner om at en må være forsiktig hvis en vil montere ting på badet med skruer eller spiker, . Vi skal ha nye fliser på badet nå og ønsker store hvite fliser (25xeller 25x33) med mm fuger. Men hvordan henger man da opp ting som . Vegghengt stellebord på flislagt bad - Graviditet. Snikksnakk, pølsevev, sludder og vås.


Har litt ting og tang eg har lyst til å henge opp på badet som krev litt meir. Ved å feste maskeringstape på flisa over det stedet man skal bore . Her er tipsene til deg som skal borre i fliser som er festet til betong. Det er mange forskjellige måter å henge opp speil på fliser, det kommer helt an på hva slags type speil du har lyst å ha på badet.

Jeg skal henge opp dusjen på badet, men flisene er lagt på en vegg. Husmorskole Det finnes et hav av gode tips til hvordan få ting til å fungere bedre. Vi har matte fliser, og svært få sugekopper fester seg.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Toalett, fliser, takstein … Med riktig lim og teknikk kan du lime ALT. Her kan du se ti ting du godt kan lime fast – fremfor å bore, skru og hamre.


Dette gjør det lettere å bore hullene, du vil ikke skade flisene, og du kan være. Dette gjør at det er lettere å se det avmerkede stedet på mørke fliser, og det kan . Mange får det til å virke veldig omstendelig å ta tak i ting. Vil du absolutt ikke bore i flisene, kan du dessuten kjøpe lim til å feste krokene med . Da vi bygget inn vaskemaskinen måtte vi bore i flisene. Fordi vi skulle feste en list på veggen forhåndsdrillet vi hullene i listen og brukte den. Når du skal feste to ting til hverandre, kan du bruke spiker, skruer eller lim.


SITTER GODT: Lim er et godt valg når du skal feste fliser. Denne patenterte monteringsmetoden garanterer et ekstremt kraftig feste . Og kan jeg borre midt i flisene eller bør jeg ta sikte på fugene?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...