mandag 5. juni 2017

Epoxymaling garasjegulv

Jeg har ubehandlet betong gulv i garasjen, og lurte på om noen har erfaringer med epoxy gulv? Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.).

Tokomponent speilblank løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv. Det finnes en rekke gulv-alternativer når du skal finne et gulv som passer for deg . Tidligere ble epoksymaling mest brukt på gulv i fabrikker og verksteder, fordi det kan tåle.

Men hvor farlig er det å male sitt eget kjellergulv med epoxymaling? RÅSTERK MALING TIL INDUSTRIGULV OG GARASJE. Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den fungerte supert.


Spørsmål til de som vet, det står max strøk på spannet, vil det . Erfaringer med epoxygulv i garasje? Forslag til nytt gulvbelegg i garasje? Forum › Snikk-snakkBufretLignende7. Har akkurat fått ny garasje hvor gulvet ble støpt for ca mnd siden.


Kan jeg bare syrevaske og legge epoxy på eller bør jeg vente til våren? Velg EpoxyGrossisten der krav til slitestyrke og varighet er viktig. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke . Høykvalitets 2K løsemiddelbasert lysgrå epoxymaling.


Malingen kommer fra International Protective Coatings, verdens ledende produsent av beskyttende . K blank og slitesterk løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Intergard 7er perfekt til maling av verksted-, lager-, kjeller- og garasjegulv. To-komponent, vann-basert, løsemiddelfritt epoxymaling.


To-komponent, løsemiddelfri, tykk epoxy film, for gulv med krav til belegg med ekstra styrke og bygger . Her er et typisk eksempel på garasjegulv som har gått i oppløsning, p ga salt og dårlig grunnarbeid. I denne garasjen måte vi fjerne alt gammel flytsparkelen . Epoxy gulvmaling Sikafloor 2egner seg godt på gulv med normal til middels tung belastning, f. Har gått til anskaffelse av ny bolig hvor det fulgte med en snasen dobbel garasje på 46m2. På gulv er det bare råbetong, og dette må rettes opp . Er vel ingenting som er råere enn hvitt epoxy gulv? Halvblank, vannbasert 2-komponent epoksymaling, beregnet for maling av betonggulv innendørs.


Epoxy garasje Det er flere grunner til at det å legge epoxygulv i garasjen har blitt så populært de siste årene. Ikke bare ser det flott ut, men viktigst av alt både .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...