tirsdag 13. juni 2017

Specsavers linser pris

Fri frakt og briller inkludert ved oppstart av linseabonnement (47). Det skal være trygt, enkelt og ikke minst behagelig å bruke kontaktlinser, og våre autoserte optikere har lang erfaring med å tilpasse kontaktlinser som passer . Du kan også kjøpe linser i våre butikker.

Bruk samme linsepar hver dag i opptil dager. Et komfortabelt og prisvennlig alternativ. Vi sammenligner prisene våre med bransjens prisnivå, slik at vi er trygge på at vi ikke bare selger markedets beste kontaktlinser, men også tilbyr gunstige priser.


Fri frakt og briller inkludert ved oppstart av linseabonnement (31).

Noen linseprodusenter produserer de samme linsene for ulike forhandlere, men under forskjellige navn og (i blant) til andre priser. Med linseabonnement hos Specsavers får du kontaktlinser sendt hjem i posten på en rask og enkel måte, og til en rimelig pris. Det er trygt å kjøpe linser hos Specsavers. I tillegg til at du alltid får en god pris, har du også alltid tilgang til våre butikkansatte og godkjente optikere om du har . Hos Specsavers har vi gode tilbud og autoriserte optikere som kan hjelpe deg med å finne linsen som passer deg. Riktige kontaktlinser er viktig for en optimal hverdag.


Hos Specsavers kan du tilpasse dine kontaktlinser for optimalt syn og komfort. Irisian Sphere månedslinser er laget for Specsavers og er identiske. Sphere månedslinser er nå tilgjengelig fra Specsavers til meget gunstige priser.

Specsavers easycare til ditt kontaktlinseabonnement. Våre autoriserte optikere gjennomfører en grundig undersøkelse av øynene . Vi fører både endagslinser og månedslinser for deg med astigmatisme, til gunstige priser. Se vårt utvalg av multifokale og progressive linser på specsavers. Linsene er nå tilgjengelig fra Specsavers til meget gunstige priser. På Specsavers hittar du billiga linser för alla synfel.


Vi levererar dina kontaktlinser hem till dörren om du så önskar. Med linser känner du dig mer fri i din vardag. Prova easyvision kontaktlinser från Specsavers som ger dig hög komfort och klar syn till bra pris.


Synundersökning för dig som vill skaffa eller redan använder kontaktlinser utförs av kompetenta,. Ordinarie pris för kontaktlinsundersökningen är 3kr. Linsenavn tilhørende Specsavers Dersom du har linser fra din optiker som du ikke finner i listen under, ring kundeservice på tlf.


Dette er måten optikkjedene tiltrekker seg kunder og resepter fordi nye linser er.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...