tirsdag 16. mars 2010

Sette opp lettvegg med skyvedør

Hei, Vi har et ganske stort soverom som vi skal dele i to, soverom og kontor. Vi vil gjerne ha en vegg med skyvedør inni, slik at vi får åpnet opp . Se hvordan du lager en helt ny skillevegg med innebygget skyvedør. Det er litt utfordrende – men det blir flott! Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan bygge en lettvegg. Her har du et bildesøk på Lettvegg som er det du skal sette opp.


Dersom du vil spare litt plass, kan du bruke en skyvedør som går inn i . En vegg med en skyvedør innsatt Da må veggen bygges dobbel slik at. Antar det går greit å sette opp et stenderverk som du skrur opp . Når du skal sette opp en delevegg er det praktisk å lage en enkel skisse som viser hvordan du vil ha det før du går i gang. Skal du sette opp en vegg med dør i, . Jeg ser på en leilighet med to soverom.


Men det ene soverommet er det to store vinduer langt ifra hverandre. Går det ann å ta en full vegg der . Det er forholdsvis enkelt å sette opp en lettvegg selv, sier informasjonsleder Per Skogstad ved Norsk Treteknisk Institutt.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...