tirsdag 16. mars 2010

Spisebord møbelringen

Geranium-stolene har målene B45xD60XH1cm. Skagen er en lekker serie i nordisk hvitt med en touch av naturlige, . Skagen er en lekker serie i nordisk hvitt med en touch av naturlige, rustikke råmaterialer.

Den har en lys romantisk og klassisk stil som har fått en twist ved å . Vienna er en tidsriktig møbelserie til stue,spisetue og soverom. Passer utmerket om du ønsker en litt lett og lys stil gjennom hele huset. Nomi serien er en klassisk spisestue i antikk hvit farge.

Serien består av dørs vitrineskap, dørs vitrineskap, skjenk, spisebord med kryssben 180x1cm med . Bordene leveres i størrelser 120xcm (sitteplasser) og 75x75 . Vi har lagt mye arbeid i å kunne tilby stuebord som passer til våre sittemøbler slik at du skal kunne få alt til din stue på ett sted. Du finner flere varianter av bord; . Nordli er en hvitoljet spisestue i klassisk nordisk stil. Serien består av dørs vitrineskap, dørs vitrineskap, skjenk, TV benk, Buffe, spisebord i 100x1cm med .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...