fredag 9. april 2010

Princess dyner

Hos oss finner du dynen som passer akkurat ditt behov! Velg blant dyner i dun eller dyner med fiberfyll. Princess er først ute med å kunne tilby norskproduserte dundyner og dunputer som er godkjent av miljømerket Svanen!

Det vil si at både dynene, putene og . Princess har et stort utvalg dyner og puter i varierte størrelser, tykkelser og kvaliteter. Norskprodusert, Svanemerket og godkjent av NAAF. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.

Nå får du rabatt på valgfri dundyne. Stort utvalg av svanemerkede dyner. Les mer i vår dunkatalog og finn dynen som passer akkurat deg og ditt behov. Vi i Princess er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være . Vaskeanvisning nedenfor er gjeldende for alle dun-dyner, dunputer, fiberdyner . Princess har et brett utvalg av dyner i flere størrelser med forskjellige egenskaper.

Denne tykke, varme dundynen passer spesielt godt som vinterdyne. Dynen er anbefalt av NAAF - Norges Astma og Allergiforbun . Dunens naturlige egenskaper gjør at dynen svaler på varme netter og holder deg varm på kjølige sommernetter. Vinterdyne som er ekstra tykk og varm med et florlett trekk. Innhold: 1 ren hvit europeisk Muscovy dun, . Hos interiørkjeden Princess finner du inspirasjon til å friske opp i hjemmet ditt. Til barn har vi norskproduserte Andungen dundyner og dunputer, som i likhet . Princess har sin egen norskproduserte dunkolleksjon Dream Collection.


Vi fyller butikkene med dyner og puter i beste kvalitet. Princess har et bredt og tidsriktig sortiment med god kvalitet til konkurransedyktige priser. Prøvde å kontakte princess for å høre om dunen var etisk forsvarlig, med. Men fikk bare svar tilbake om at Alle våre dundyner er vurdert og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...