tirsdag 11. januar 2011

Bytte innsats i peis

Det kommer veldig an på hvilken peis det er snakk om. Men flere peisleverandører har “kassettløsninger” som gjør at du kan skifte innsats. Mange er glade i sine gamle peiser med innsats, og kvier seg for å bytte dem ut.

Samtidig frister den miljøvennlige og økonomiske fyringen en . Vi gir deg her inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn. Den gamle peisinnsatsen ble byttet ut med en ny og rentbrennende innsats, Jøtul I 5FR. Det er stort fokus på rentbrennende og effektive, moderne peiser, men ikke alle ønsker å bytte ut det gamle ildstedet. Bytte peisinnsats uten å demontere omramming. Hei, Har en peisomramming av typen Jøtul Smed . Dovre utviklet en komplett rentbrennende innsats som enkelt kan monteres inn i din gamle 20peis.


Har du en gammel gruepeis og ønsker bedre varmeavgivelse og økt sikkerhet under og etter fyring? En åpen grue som ikke er i bruk kan . Når man skal installere en vedovn eller en peis er det noen ting man må ta hensyn til, enten man velger å gjøre det selv eller om man velger å sette bort hele . Peisinnsatsene gir god varme, og de store glassflatene gir godt innsyn til bålet. Oslo Kommune gir 60kr ved bytte av gamle vedovner, innenfor ring 3. Den gamle åpne peisen, Jøtul Peis 1 ble byttet ut med en moderne, lekker og rentbrennende innsats i dansk design. De valgte Scan 10med sort glassdekor . Peisinnsats er ideelt enten du vil lukke en åpen peis for å 3-doble ytelsen eller om du isteden for en ovn vil. Det er heldigvis lett å bytte ut steinplatene.


Rå veiledning og inspirasjon om vedfyring, peis og ovn. Michael og Beate ønsket en tidsriktig, men klassisk peis når de skulle bytte ut sitt gamle. De valgte en innsats med vinkelglass med moderne guilliotinedør, . Montere ny rentbrennende innsats i gammel peis - posted in Hus, hage. Og hvorfor vil hovedstaden få innbyggerne til å bytte ovn? Vår peisinnsats utgjør virkelig en forskjell.


Oslo kommune har nettopp økt tilskuddet til utskifting av peis. Les om de sponser deg - du må bo på rett sted og bytte til riktig ildsted. Jeg tenkte først på en peisinnsats, men hos meg var det enklere å rive alt inn til.


Bytte til rentbrennende vedovn som forurenser mindre. LUKKET PEISINNSATS: Har du en gammel åpen peis kan du sjekke muligheten for å .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...