onsdag 12. januar 2011

Kontaktplast kjøkkenbenk

Ofte stilte spørsmål om kontaktplast. Kontaktplast er en rimelig og enkel måte å fornye en kjøkkenbenk på. Kontaktplast tåler vann, søl og temperaturer opptil .

Norges største utvalg av kontaktplast! Det ultimate DIY-produktet til å fornye hjemmet! Har du lyst til å fornye ditt gamle kjøkken?


Det er lettere enn du tror, dessuten er det rimelig.

Så i mellomtiden så har jeg lagt kontaktplast(!) ja, sånn som vi hadde på skolebøkene! Det finnes i mange ulike farger og mønster, og den jeg . Kontaktplast kan brukes til så mangt! Puss opp et gammelt bord ved å fornye bordplaten, legg kontaktplast i trappetrinnene eller kanskje kjøkkenbenken. Puss opp et gammelt bord ved å fornye bordplaten, legg kontaktplast i trappetrinnene.


Du kan bruke kontaktplast på alle slette flater som er fri for støv og fett. Min kjøkkenbenk er bredere og jeg trenger minst cm. Det trenger ikke ta flere uker eller koste sekssifrede summer å få et nytt kjøkken.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...