fredag 14. januar 2011

Utendørs massasjebad

Spa deler til utendørs boblebad og swimspa. Delene passer til Marquis , Sundance , Catalina Spa , Quality , Polar Bad , alle de største produsentene innen . Leverandør av kjemikalier rensemidler deler og utstyr til utendørs spa boblebad jacuzzi stamp massasjebad.

Sunrans er etter mange år blitt en av Kinas største produsenter av spa og sauna. R-Import AS har enerett på import av Sunrans til Norge og Finland. ALL4SPAS Produkter Spa deler. Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsrangering .

Til forside: Bobleba Steamdusj, badekar, dusjkabinett, baderomsmøbel, sauna. Reservedeler og tilbehør til STEAMDUSJ MED BOBLEBAD. GA-161 GA-171 GA-189 GA-1790- GA-1913-og boblebad med LUX i navnet.


Når du investerer i et utendørs massasjebad har du gjerne et perspektiv på. Vi har også til enhver tid deler på lager i tilfelle noe uventet skulle skje med ditt bad . Hei Vi har nå åpnet en ny nettbutikk som importerer og selger kjemikalier og deler til utendørs spa, bobleba jacuzzi og stamp. Vi har et stort utvalg av deler til ekstremt gode priser og har god.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...