torsdag 2. august 2012

Komplekse tall kartesisk form

Introduksjon til komplekse tall - matematikk. Introduksjon_til_komplekse_tallBufretLignendeDenne artikkelen introduserer komplekse tall som en måte å multiplisere. Som en påminnelse følger nå formlene for å gå fra kartesisk til polar form og tilbake.

Beherske regneoperasjoner med komplekse tall. Et komplekst tall z er et tall som angis på formen z = a + ib der a, b. Når z er skrevet på formen a + ib sier vi at z er på kartesisk form. Komplekse tall, eksistens av i, kartesisk form, real- og imaginærdel, polarform, (10:23:) modulus, argument, eksempel: regne fra kartesisk .

Et komplekst tall z = a + ib er definert ved en realdel a = Re(z) og en imaginærdel b. Ethvert komplekst tall (a,b) = a + ib kan representeres ved et punkt i et kartesisk. Q4: Er det mulig å utføre utregninger av komplekse tall spesielt i polar form med. Et Komplekst tall på kartesisk(standard), polar(eksponentialform) .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...