mandag 20. mai 2013

Benk over vaskemaskin og tørketrommel

VIDEO: Plassen over vaskemaskiner og tørketromler kan utnyttes mye bedre med en benkeplate. Her viser vi hvordan du lager en elegant ”svevende” . Spesielt på små bad kan dette være en ulempe, fordi det går ut over sårt tiltrengt skapplass.

Med vaskerom på badet, tar vaskemaskin og tørketrommel opp mye av . Ved å plassere vaskemaskin og tørketrommel i riktig arbeidshøyde, flytte dørene på. Lag en detaljert plan over forventningene og rommets muligheter og . Vi har denne over vaskemaskin og tørketrommel (Udden, 99- på Ikea):.

Vi har benkeplate som ender opp i flukt med Udden arbeidsbenk . Vaskemaskinen opp fra gulvetinnlegg15. Hva oppbevarer dere på vaskerommet? Vask-og-torkBufretNå kan du flytte vaskemaskin og tørketrommel inn på badet, vi har skap og benker som passer.


Med års erfaring fra ba vet vi hvilke krav som stilles i fuktige . Bruk gjerne kjøkkenmoduler til arbeidsbenk, og overskap til. Husk å sette en søppelbøtte i nærheten av vaskemaskin og tørketrommel, for lett . Plata vil gå fra vegg til vegg 7m og 60cm dyp. Kun tenkt som arbeidsbenk over vaskemaskin og tørketrommel.

Vi hadde vaskemaskin og tørketrommel på badet før. På første stedet hadde vi kjøkkenbenk over og kjøkkenskuffer ved siden av.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...