torsdag 16. mai 2013

Rørleggerbutikk tiller

Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for VVS Eksperten butikker i Tiller her. Haralds VVS AS er et rørleggerfirma med ansatte inkludert administrasjon, lokalisert på Tiller, ca km sør for Trondheim s. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste fliskjede.

Vi tilbyr et bredt utvalg fliser til gode priser i alle våre butikker. Det skal lønne seg å handle hos oss på Tempe Vvs. Vi senker prisen på en rekke av våre mest solgte vvs varer.


Trenger du rørlegger eller noe til badet?

Comfort har over 10rørleggere og butikker over hele landet. Rørlegger AS ble stiftet i 20og holder til på Heimdal i Trondheim. De fleste oppdragene våre er i Trondheim og omliggen. Brødrene Dahl er Norges ledende VVS-grossist. Vårt sortiment omfatter alle produktområder fra baderomsmøbler til varmetekniske installasjonsprodukter.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...