fredag 17. mai 2013

Termoask badegulv

Fargene på bildet kan avvike noe fra orginal produkt). Legging av badgulv i termoask (MOELVEN). Moelven skal alle forutsetninger vedrørende våtroms godkjenning .

Varmebehandlingen fører til denne eksklusive fargen som er tverr gjennom produktet. Termoask er et meget stabilt produkt som kan benyttes i alle rom. VÅTROMSPARKETT PÅ GULV OG DUSJVEGG: Parketten heter Termoask badegulv, og er varmebehandlet for å tåle det fuktige miljøet.


Vi hadde lyst til å se om det gikk an å ha et bad uten fliser, forteller hun.

Nå er gulvet og dusjveggen dekket av gyllenbrun termoask, . Varmebehandlet i 210-2°C, en miljøvennlig prosess hvor produktet kun tilsettes vanndamp.

VÅTROMSPARKETT PÅ GULV OG DUSJVEGG: Parketten heter Termoask badegulv, og er varmebehandlet for å tåle det. Termobehandlingen er basert på en gradvis temperatur- og fuktprosess over ca. Jun Legging av Moelven termoask badegulv inkl.


Installasjon av varmespeil til oppvarming av bad. Det skal være tregulv beregnet på bad (Moelven termoask badegulv), og fliseplater på vegger. FINN – Tregulv pa badet (termoask fra Moelven). Moelven heltregulv termoask espresso 15x77x4pusset.


For å kompensere for dette er baderommene oppført med termoask på gulv og speil som avgir infrarød strålevarme. Termoask leveres også i ferdige lemmer som kan klikkes på plass i ulike mønstre (se bildet nederst) Fordelen med disse . Termoask blir trolig gulv på badet på hemsen. Jeg har ingen erfaring med slike gulv, men vil trolig montere termoask på et av gjestebadene.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...