fredag 17. mai 2013

Whirlpool kundeservice

Kundeservice per telefon: 2580. Linjene er åpne: Mandag til fredag 8:– 17:00. Telefonsamtaler kan bli tatt opp og overvåket.

På Whirlpool er vi opptatt av å alltid gi deg den beste servicen. For å gjøre det enklest mulig for oss å hjelpe deg så ber vi deg om å ha . Fra vaskemaskiner til tørketromler, ovner til kjøleskap, ventilatorer til kaffemaskiner, Whirlpool leverer hvitevarer for at du skal merke forskjellen! Klikk deg inn via knappen under og få tilgang til en egen nettside der du finner originale Whirlpool reservedeler for alle Whirlpools produkter.

Whirlpool fremstiller hvidevarer, så du kan mærke forskellen! Læs om garantivilkår for et Whirlpool produkt. På disse sidene har vi samlet alt av nyttig informasjon slik at du kan finne svar på det du lurer på. Informasjon om Whirlpool kundeservice och kundetjeneste.


Finn telefonnummer, åpningstider og karakter for Whirlpool kundeservice och kundetjeneste. Fikk beskjed på kundeservice , faktisk av to av deres konsulenter at jeg måtte betale dette, da garantien på tørketrommelen fulgte .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...