mandag 9. februar 2015

Lister dusjdører

For rettvinklede hjørner fås ferdig gjærede lister. Sokkellistene finnes i tre varianter, se lenger ned på siden. Også disse kjøper du hos din nærmeste forhandler.

Stort utvalg av dusjtilbehør og reservedeler til dusj. Trinser, profiler, lister og alt du trenger av tilbehør dusj. Fordelaktige priser, rask levering. Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en list (silikon?) som festes i underkant av en glassdør, som kan hindre vannet i å komme ut av dusjen .

Satina dusjdører er konstruert for enkel montering slik at man fint kan klare jobben alene. Om gulvet er bratt kan det være behov for bredere lister. ProfilerVi har utvidet vårt program på lister og profiler og har gleden. To klippbare lister som er beregnet på tetning av både rette og runde dusjvegger med 4–mm tykt glass.


Vi (mannen) installerte ny dusj i går. Listene får du i ulik høyde og løst, de kan skjæres til slik at de passer deres badegulv. Jeg og min samboer har nettopp flyttet inn i ny leilighet.


Badet er litt lite, med åpen dusj og fliser på gulvet samt en litt sliten gulvvarme Det er . Ifö dusjløsninger til ett hvert formål.

Klikk inn på siden her og spar stort ved å kjøpe din dusjløsning online.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...