søndag 8. februar 2015

Pris svane kjøkken

Hos Svane Kjøkkenet oppfyller vi dine kjøkkendrømmer. Samtidig er det viktig for oss å kunne tilby kjøkken av meget høy kvalitet i alle prisklasser, slik at alle . Jeg har så langt vært i kontakt med Multiform, Svanekjøkken og HTH som alle har flotte kjøkken, dog i litt ulik prisklasse.

Multiform hadde jeg egentlig ikke våget . Ein anna ting: sjekk folieringen av forntene, Svane kjøkken har på . Den nye kjøkkeninnredningen Mano Cima fra Kvik har skuffer og skap i. Svane lanserer et stilfullt og oppdatert kjøkken, designet for boliger .

Vi har akkurat hatt første møtet med Svane kjøkken, vi går sannsynligvis for massiv eik og matt. Tror de er ganske lik HTH i pris, kanskje litt dyrere enn Kvik? Vi fikk raskt tilbakemelding og pristilbud. Hos HTH, Norema og Svanekjøkkenet fant vi ikke kjøkken som vi likte, men alle selgerne virket . Noen som har en kjøkkenleverandør å anbefale?


Svane gav oss pris på langt mindre for mye mer. Tidligere i vår åpnet Svane Kjøkken og Zett Interiørdesign butikk på Skøyen og her får. Vi har sammenlignet priser på kjøkken, med utgangspunkt i hvit, høyglanset og foliebelagt mdf-modell.


Testfakta i Sverige har testet kjøkkeninnredninger.

Kjøkkenskapene som er testet, er skap med fronter i prisspennet fra 5til 1.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...