mandag 22. juni 2015

Hengelamper stue

Her finner du et rikt utvalg av pendler og hengelamper i ulikt design til de fleste rom. Vi har kule retrolamper, delikate designlamper laget av plastikk, moderne . Gi et rom karakter og stemning, i tillegg til godt lys med lamper fra Bohus.

Vi tilbyr et bredt utvalg lamper slik at du kan finne den rette lampen. BufretLignendeEt godt tips er å se på belysningen i stuen som flere lag med lys. Mange av våre exclusive lamper er et møbel i seg selv!


PS: Denne siden viser kun et utvalg av lamper som er mye brukt til stuen.

I praksis passer de fleste lamper inn i stuen, ta en titt på de andre kategoriene - på stua . Kjøp billig Hengelamper på nett hos lightinthebox. Når det skal velges belysning til stuen er det som oftest flere behov som skal dekkes. Tenk derfor på å få frem fire til fem lamper omkring sofaen, og velg lamper . Ved spisebordet er det vesentlig at det et godt lys, som ikke blender og som ikke forstyrrer synet til den som sitter ovenfor deg.


Hvilke lamper passer til en stue og hva bør du tenke på?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...