fredag 19. juni 2015

Krypkjeller avfukter

I en krypkjeller går avfukteren timer i døgnet, år etter år. Strømforbruket har derfor stor betydning for totalkostnaden. Vi har to forskjellige løsninger som .

Alle hus med en uteluftsventilert kjeller og krypkjeller er i risikosonen. Eksempel på en installasjon av en DST- avfukter i en krypkjeller. Meget bra avfukter for krypkjeller fra Sverige ! Var for et år siden på utkikk etter en rimelig . En kjeller med fuktproblemer blir ny med en F-DRY Rotor-avfukter. Fjerner fuktigheten, og dermed også grunnlaget for lukt og muggsopp. Montering av en avfukter i krypkjelleren kan løse fuktproblemet og forhindre . Uteluftsventilerte krypkjellere anses å være en av de vanligste risikokonstruksjoner.


En permanent installert avfukter tilpasset din krypkjeller i kombinasjon med . Med krypkjeller mener vi det ikke innredede rommet under huset ditt. Dette kan være innenfor en ringmur eller de store steinene . For krypkjeller, kjeller og tørkerom. TDR36FS er den ultimate løsningen for å avfukte et stort eller oppdelt område, som krypkjeller over 100meller store kjellere.

Funksjonsprinsipp for F-DRY rotoravfuktere. I krypkjellere vil det ofte ikke være tilstrekkelig å kun ventilere av følgende årsaker:.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...