mandag 22. juni 2015

Trappegrind ikea

IKEA tilbakekaller barnegrinden Patrull etter rapporter om at barn har falt ned trapper etter at grinden uventet har åpnet seg. I et travelt hjem kan det være vanskelig å ivareta barnas sikkerhet timer i døgnet. Vår sortiment av barnesikkerhetsprodukter .

Opplev morsomme og solide barnemøbler til fordelaktige priser! Vi har alt fra sprinkelsenger og dyner til leker og praktiske oppbevaringsløsninger. Ikea advarer sine kunder mot å bruke de populære barnegrindene Patrull Klämma eller Patrull Smidig på toppen av trapper.


Ikea tilbakekaller nå alle Patrull barnegrinder, også ved annen bruk enn på toppen av trapper. Dagbladet): Ikea ber alle kunder som har en barengrind av typen Patrull om å slutte å bruke den umiddelbart. Begge med forlenger slik at den passer i bredere dører. For døråpninger som har bredde 73-103. Ikea tilbakekaller barnegrinder - KK.


Bruker du IKEAs barnegrinder PATRULL KLÄMMA eller PATRULL SMIDIG? Ikea advarer nå mot at disse ikke kan brukes på toppen av trapper.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...