fredag 23. oktober 2015

Restaurere gammel hytte

Hytta er enkel, uten vann eller strøm, men etter en grundig oppussing har hytta nå et inspirerende og gjennomført interiør. Rolf og Marte pusset opp gammel jakthytte fra 80-tallet. Hva gjør du når den gamle hytta trenger oppgradering.

Etter litt frem og tilbake falt vårt valg på å rehabilitere eksisterende hytte og bygge et nytt tilbygg. Gi en gammel sag nytt liv som drhndtak slik mikrohyttene har gjort Vi . Vi har en hytte som ligger ved Lyseren i Spydeberg kommune i Østfold. Hei, skal pusse opp ei laftet koie fra 1904.

Har endel spørsmål vedrørende gulv. Heve taket på en liten hytte og bygge hems - ByggeHytte. Restaurering av gammel hytte fra -64!


Generell diskusjon om å bygge nytt og pusse opp hytte - Byggehytte. Rive gammel hytte og bygge ny, eller bygge på? UNØDVENDIG: Det er ikke nødvendig å vite mer om hytter i Bamble enn.


Gamle Gubben Grå har hattt sine turer på taket og gjennom pussing av rust med stålbørste, kosting, sliping, . Kanskje kjøpt deg hytte, som du skal pusse opp og jobbe med i sommer. Ikke sjelden bærer hytta fra 1960- eller 1970-tallet preg av den tids utbredte.

Jeg har en gammel peis i rød teglstein og malt mur som er skitten på grunn av sot, . Når hytta er nedslitt og virkelig trenger en grundig opp-pussing, trenger det ikke å koste forferdelig mye. Faktisk trenger det ikke å koste noe i det hele tatt. GAMMEL FASADE: Hytta i Lunner på Hadeland trengte en fornyelse. Den ble totalforvandlet med hjelp av Hyttelivs interiørdesigner og stor . Det er lett for at det blir dyrere å restaurere noe gammelt, men det avhenger helt av hvilken erfaring man har med . Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Hytter innvendig, gjør-det-selv, video, forhandlersøk. De støpte den nye hytta på innsiden av den gamle.


Hva gjør man med en kliss ny hytte når man egentlig ønsker seg en gammel med sjel? Jo, man tar på seg røntgensynet for å se for seg . Se hvor flott en hytte kan bli når den blir malt med en perfekt fargepalett. En gammel sofa fikk tekstilen farget, og med det et helt nytt uttrykk. Jeg er nå helt i startgropa av ferien, og været fortsetter som det har gjort nå de siste ukene, med regn. I morgen drar vi på hytta, og skal være . Det er derfor viktig å ta vare på gamle bygg, og restaurere disse byggene.


Vi har hatt stor fokus på og bevare naturen til og fra hytta, gjennom hele prosessen.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...