mandag 16. november 2015

Dekorplater 6mm

Dekorplate har de samme egenskapene som Smartpanel, men er kun mm tykk og har et noe annet design hvor panelbordene er litt smalere. Gjør rommet lekkert og moderne med Arbor Panel Dekorplate. De er lette å sette opp og spesielt egnet til rehabilitering. Smartpanel Dekorplate har de samme egenskapene som mm veggpanel, men er kun mm tykk.


Overflaten har en vakker struktur med tydelig penselstrøk . Ferdigmalte veggplater egner seg både når du skal pusse opp, rehabilitere. Veggplatene er kun mm tykke, og det gjør det mulig å montere inn mot lister. MDF Dekorplate Perle Egghvit Struktur 6mm.


MDF Dekorplate har de samme egenskapene som mm MDF Veggpanel, men er kun mm tykk og har et noe smalere panelbord. Hei, jeg har kjøpt 6mm tjukke MDF-plater som jeg skal smukke utenpå hutonittplatene på soveromsveggen.

Ok, dette var ikke så enkelt som oppskrifta tilsa. Vi fikk med et lim som skulle feste med en . Leverandørens artikkelnummer, 104510. Vår nye dekorplate har de samme egenskapene som Smartpanel, men er kun 6mm tykk og har en noe annen design hvor ”panelbordene” er . Skal legge mdf mm i stua + soverom, høyden er 2cm. Med ferdigmalte veggplater som kun er mm tykke, er det lett å pusse opp!


Da trenger du ikke å ta av listverket :).

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...