fredag 13. november 2015

Hvilken farge på kjøkkenet

Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge, men fikk aldri bestemt meg for hvilken. Jeg er veldig glad i gråtoner, men etter å ha malt . Tenk litt på hvilke andre farger kjøkkenet skal oppfattes sammen me slik at fargeflyten igjennom boligen blir god.

Hun er usikker på om folk faktisk tenker på hvilken farge som gir størst matlyst når de bestemmer hvilken farge kjøkkenet skal få, men forteller at . Kjøkkenet har blitt det nye hovedrommet hos mange. Her skal man bli inspirert til å lage de lekreste retter, mens andre ganger skal man nyte .

Nå er det farger som gjelder på kjøkkenet. Sjekk ut hva interiørekspertene mener er de viktigste kjøkkentrendene akkurat nå. Hvitt er ute, nå er det farger som . TREND: Valgene du tar for interiør og farger på kjøkken er løsninger du skal leve med og ta vare. LES OGSÅ: Hvilken kjøkkenstil velger du?


Fargevalget til det nye kjøkkenet er viktig, fordi du formodentlig kommer til å se på fargen en del år. Hvis du vil ha et smart kjøkken som er . Kjøkkenet bør være appetittlig og fresht, men kan gjerne ha litt fart fargemessig. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge.

En basisfarge mange vil ha nå er grå, og den passer veldig godt til kjøkkenskapene. Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...