torsdag 6. april 2017

Varmekabler under vinyl

Her er en liste over de vanligste undergulv og hvordan vinylbelegg egner seg i. Det går fint å kombinere vinylbelegg og varmekabler. Nå har vi gjort det enda enklere å legge varme under tregulv, laminat og vinylbelegg. Få svar på spørsmål du har om vinyl.


Kan jeg legge Pergo-vinyl over et eksisterende gulv? Kan jeg kombinere Pergos vinylgulv med gulvvarme? Hvordan Gulvvarme under våtromsvinyl?

Vi har en yttergang i dag med fliser uten varmekabler under og ønsker å få . Under det nye gulvet er det støpt gulv med fem centimeter isopor oppå. Våtromsvinyl tåler noe mer varme og er sveisbart etter gjeldende . Går det ann å legge noen form for gulvvarme under ett vinylbelegg på badet? Eller legge det oppå den vinylen som er nå og . Varmefoliene og -mattene fra Veria og Ebeco gjør det enkelt å installere varme under tre-, parkett-, eller laminatgulv helt selv!


Dette gjelder også under tildekning. Ved høyere varme over tid kan vinylgulvet bli ødelagt og lys vinyl kan bli misfarget. Tildekking med tepper kan også føre til .

Det samsvarer med hvordan vi opplever behovet for varme, og de fleste av oss. Disse er isolerende og har i tillegg et varmereflekterende lag under selve varmeelementet. Tette belegg som vinyl og tepper kan ikke brukes. Det skal alltid benyttes Depron plater under varmefolien når den legges direkte på hardt underlag.


Ved installasjon under tregulv, parkett, laminat, vinyl o. Vi har samlet de oftest stilte spørsmålene rundt installasjon og bruk av elektrisk gulvvarme. Derfor er rådet generelt å legge gulvvarme under flisene – uansett om det er. Varmekabler er løsningen når du støper gulvet i betong, eller benytter. Minst 5mm når det skal legges fliser og minst 10mm når det skal legges vinylbelegg. Den beste kombinasjonen med varme i gulv er keramikk eller tepper, kombinert med vannbåren gulvvarme, sier Svein.


Et alternativ er å hellime parketten til undergulvet. Hovedsakelig finnes det to typer gulvbelegg: linoleum og vinyl. Leggeplater for varmekabler under tregulv og varmefolie er. Skal det brukes linoleum, vinylbelegg, tregulv, parkett, laminat eller fliser, bør . Perfekt for oppvarmning under laminat, tre og andre flytende gulv.


Dette elektriske gulvvarmesystemet kan også trygt benyttes under tepper, vinyl og andre . Bruksområder for varmekabler fra Nexans. Gulvvarme direkte under parkett eller laminat. Tanken er å legge vinyl-gulv over, og vi har sett litt på ulike typer varmefolie.


Ellers kan du jo legge ned en rørslynge og bruke vannbåren varme og bygge opp bitte. Bruk varmefolie, under varmefolien bruker man depron.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...