tirsdag 30. april 2013

Normal fuktighet i kjeller

Men om sommeren vil nok gjerne kjelleren være kjøligere og dermed fuktigere dersom du måler i fukt. Samme vannmengde i en kubikk luft . Jeg har en lett fuktig kjeller hvor blant annet gulvteppene tydelig kjennes litt klamme, og dørene trutner om sommeren slik at det er vanskelig å . Mange kjellerrom har fuktskader og generelt et fuktig klima. Fukt i kjeller: Fuktige kjellere og fuktskader kan føre til dårlig innemiljø. Lukter kjelleren for mye kjeller, og er luften alltid tung og fuktig? Bor hull i murveggen eller sokkelen, så får du frisk luft og et . I Norge er for høy luftfuktighet inne et meget større problem enn for tørr luft.


Tørr luft er en følelse som vanligvis skyldes luftforurensninger og særlig svevestøv . Den andre måten kjelleren kan bli fuktig på, er ved dårlig drenering som gjør at vann trenger inn gjennom grunnmur og gulv. Ved å avfukte kjelleren holdes en . Hva bør luftfuktigheten ligge på i en uoppvarmet kjeller? Om vinteren er jeg sjelden over i stuen, har ikke målt i kjelleren.


En avfukter kan være redningen for fuktige kjellere, der tørr luft blåses tilbake i kjelleren. Nå skal det sies at kjelleren min ligger delvis under bakken, og jeg mangler. Hvilken fuktighet har dere i husene deres, gjerne både kjeller og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...