tirsdag 30. april 2013

Teak båt behandling

Teakbehandling medfører en del støv og bruk av vann, så det er greit å gjøre unna før båten vaskes. Teak i båten bør behandles hvert år. Nå har jeg plukket ut og pusset alle teak listene rundt vinduene oppe i båten.

Den trenger en rens etter to sesongers bruk der jeg bare har vasket over teaken med vanlig såpe og myk børste. Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Vedlikehold: Teak er den mest holdbare tresorten til bruk i båt. Hvis man velger å ikke behandle teaken får den etter hvert en naturlig gråfarge og teakdekket .

Teakseal for behandling av teakdekk. Teakseal båtinteriør I 20og 20testet vi alt av behandlingsprodukter for teak med tanke på å . Boracol Teak Special er et uovertruffent godt produkt til å holde teakdekk og. Alle båttyper med teakdekk vil dra nytte av behandling med Boracol Teak Special.


Båten din holder seg bedre dersom du gir den jevnlig ettersyn. Behandle kalesjen din pent, så holder den i mange år. Teak har den egenskapen at treverket er naturlig imprignert med oljer.


Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter. Benar-serien består av forskjellige produkter og benyttes til .

Selv om man velger å ikke gjøre noen form for overflate behandling bør man ved jevne. De rengjøringsmidlene for teak som finnes hos de fleste båtbutikker og .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...