fredag 28. august 2015

Belysning badeværelse regler

Gå til Badeværelse belysning - En god belysning i badeværelse er alfa omega. En rigtig god og meget anvendt måde, hvor du kan få etableret en god . Alt efter hvor i baderummet en lampe skal placeres, gælder der forskellige krav til lampens vandtæthed.

Ifølge reglerne deles badeværelset op i . BufretLignendeOversett denne siden14. Der er helt specifikke love og regler for vådrum. Når du skal bygge nyt badeværelse, gælder det om at overholde de krav, der findes i .

Lys er afgørende for oplevelsen af et rum, og badeværelset er blevet et rum, hvor man opholder sig i længere tid. Derfor er det vigtigt at få den rigtige belysning i . Gå til Badeværelset deles op i områder med forskellige regler - Når du skal købe en lampe til dit badeværelse, skal du først og fremmest finde . Men netop på badeværelset, hvor der vil være meget fugt, gælder der særlige regler for elinstallationer. Det er nemlig ikke alle lamper, der er lige velegnede til . Badeværelset har specielle sikkerhedskrav til opsætning af lamper.


Mangler du hjælp til at sætte dine lamper op i badeværelset? Tjekliste for belysning af fælles adgangsveje og rum. Hvilke regler skal overholdes for belysning i badeværelset?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...