mandag 31. august 2015

Hva er krypkjeller

Fra utsiden kan et hus se ut til å være i topp stand. Hva man ikke kan se fra utsiden, er hvordan tilstand krypkjelleren er. En krypkjeller er en lav kjeller som typisk er mellom cm og meter høy. Krypkjellere er mest vanlig i hus bygget før 1960. Hvis du har et hus med krypkjeller anbeales du å lese denne artikkelen.


En titt når vi kjøpte huset ante ikke hva det var engang. Det har en grunnflate på ca 150kvm hvorav 70kvm er krypkjeller,.

Hvis dere ser bort ifra tilstanden på krypkjelleren, hva vil dere råde meg til å . Det er viktig å vite hva som skjer med duggpunkt og temperaturer hvis en konstruksjon skal endres. Hyttebyggeren kaller området under betonglokket for krypkjeller. Persson: - Hva slags jævla demokrati er det? Hva om krypkjelleren allerede er skadet? Skadens omfang må utredes gjennom blant annet prøvetakning.


Skadet materiale fjernes og erstattes med nytt. Så hva er da poenget med å kravle rundt i skitt og gamle isolasjonsrester, kavende. Jeg vil tro at noen på et byggvarehus kan fortelle deg hva som er best å bruke.


Siden bjelkeavstanden ikke er standard vil jeg tro løsningen er å . En inspeksjon i krypkjelleren er kanskje det lureste du gjør mot fukt dette året. Du får en krypkjeller når du lager en lav grunnmur og setter hytta oppå. En konstruksjon som kan fungere helt.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...