torsdag 27. august 2015

Beste kompaktkamera 2016

Vi har funnet det aller beste kompaktkameraet du kan kjøpe. Kommentarer (66); Kristoffer Møllevik; 18. ANBEFALING: Her er kameraene vi anbefaler i sommer17.

SAMLETEST: Vanntette, robuste kompaktkameraer14. Anbefaling: De beste reisekameraene30. BufretLignendeDet er oppskriften i et av de beste kompaktkameraene vi har testet.


Panasonics lille kamera passer viderekomne og nybegynnere like godt.

Et utvalg av de beste objektivene vi testet i 201 følger på de neste . De større systemkameraene er det beste valget for de som trenger et kamera til dyrefotografering, landskap eller portretter, og er langt mer . Det beste kompaktkameraet under 40kr er Olympus Stylus Tough. Ta gjerne bilder med mobilen, men bruk et kamera når du skal ha bildekvalitet. Vi har testet Samsung-telefonen som også er et kamera.


Sonys nye kompaktkamera ligner et speilrefleks, og byr på et enormt zoomområde. Se mulighetene med markedets beste modeller akkurat nå. Filmegenskapene til Panasonics nye kameraer er så interessante at det er lett å overse stillbildeegenskapene.

Hvis du trenger et bedre kamera, er Nikon D56et godt sted å begynne. Det er oppskriften i et av de beste kompaktkameraene vi har testet. Les alle de nye testene av speilreflekskamera! Her kan du lese hvilket kamera som ble kåret til best i test!


Beste kompaktkamera til 1000-13kroner, som får plass i lommen. Dette innlegget har blitt redigert av Simen1: 23. Det dyreste kameraet er ikke nødvendigvis det beste. Hva hjelper det at et kamera har masse fancy innstillinger, hvis du ikke vet hvordan du . For 20er forventningene skrudd ned til kun 40. Panasonic Lumix LX-100: – Kanskje det beste kompaktkameraet til . Best i test av proffkompaktene er Nikon Coolpix P7700.


Siden de har utskiftbar optikk kan et kamera kombineres med mange ulike objektiver. Digitalkamera beste Bildqualität: Starke Modelle für schöne Fotos. Fokusen er også helt i toppklasse for så små kamera.


Og for sikkerhets skyld har kameraet også den beste manuelle . Best Mirrorless CSC Advanced - Olympus OM-D E-MMark II. Olympus OM-D E-MMark II er et lite, lett og ergonomisk kompakt speilløst kamera, . Canon PowerShot GX - Årets beste kompaktkamera 20Proffkvalitet i .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...