torsdag 27. august 2015

Pusse opp hus fra 60tallet

Nordmenn må bli flinkere til å tenke energitiltak når vi pusser opp. PUSSE OPP HUS FRA 60-TALLET: Peisen er helsparklet og malt i en grågrønn farge som Cathrine har blandet selv, i likhet med alle malte . Mange huseiere føler seg usikre når de skal pusse opp.

Forskningsprosjektet SEOPP viser med to . Det hadde kanskje vært enklere å bygge et hus helt fra bunnen av, men. Etter å ha pusset opp i ett år, begynner det meste å falle på plass. Det første som dukker opp er hvor vi skal begynne?

Kjøkken har brukbar standard fra slutten av tallet tipper jeg, og bad er fullstendig crap! Ok, vi får ta over besteforeldrene til samboerns gamle hus, fra tallet. Intet er gjort siden den gang, annet enn nødvendig vedlikehold. Hus, hage og oppussing: Har sett oss ut ett lite funkis hus fra tallet som vi tenker å kjøpe å pusse grundig opp på innsiden, utsiden . Da Gunn og familien pusset opp, fikk de fram husets virkelige særpreg.


Eneboligen fra 60-tallet framstår nemlig som alt annet enn et . Har dukket opp et gammelt hus fra 1950-tallet der vi ønsker og bygge og bo:) Perfekt tomt, kjempestor. MEN, huset er ikke pusset opp på år, det er råkjel. Jeg bor i et hus fra 196 og vet du må bruke nesen når du ser deg .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...