onsdag 31. mars 2010

Bygg salhusveien

Byggeriet har rundt utsalg spredt over hele landet drevet av fagfolk i ditt lokale miljø. Hovedfokus er på trelast og byggevarer til proff-og privatkunde. Skal du bygge hus, rehabilitere, eller bare har lyst å fornye hjemmet kommer du ikke utenom.

Bergen sentruSalhusveien 5 51Nyborg . Byggeriet butikk - Salhusveien 5 , NYBORG, Bergen - Åpningstider, tilbud og telefonnummer. Tilbud fra Coop Obs Bygg i Bergen-brosjyren. Modena Fliser butikk - Salhusvegen 5 Bergen - Åpningstider, tilbud og telefonnummer.

Butikken er plassert i nærheten av Åsane i Salhusvegen. Vi startet opp som Bygg Interiør AS, en komplett byggevarebutikk, der fliser var en betydelig del av . Ulset sykehjem er et nytt sykehjem, og bygget er funksjonelt innredet med fine farger. I år som i fjor går ansatte sammen om å samle inn penger til Dina Stiftelsen. Dina Stiftelsen er en organisasjon som formidler humanitær hjelp til flyktninger, . Det eksklusive boligprosjektet Salhusvegen vil bestå av fire boenheter fordelt på to vertikaldelte boliger.


GÅR ETTER PLANEN: Andreas Kolås, byggeleder i Statens vegvesen, forteller at arbeidet med å bygge den nye Salhusveien er i rute.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...