fredag 26. mars 2010

Forbrenningsdo

Cinderella forbrenningstoaletter for hus, hytter og mobile enheter. Markedets mest etterspurte hyttetoalett. BufretForbrenner avfall ved høy temperatur, slik at restproduktet blir til ren aske.

Cinderella Classic, Cinderella Comfort, cinderella Gas, . Forbrenningstoalettene krever ikke vann - men du må ha installert strøm for å kunne velge dette alternativet. Mannen min synes forbrenningsdo høres fint ut. Hyttenaboene våre har forbrenningsdo av litt eldre årgang, og det er en motbydelig ekkel greie .

Er i ferd med å kjøpe forbrenningsdo til hytta. Som alt annet, er det sikkert rimeligere å kjøpe sånt i Sverige. Noen som har erfaring med dette, eller vet om . Drømmer du om by-nær hytte i Nordmarka, så kan du få realisert drømmen i Nittedal.


Vi hjelper deg med anbud på forbrenningsdo. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Det har kommet mange alternativer til den gode gamle utedoen de siste årene.


Utedo, forbrenningsdo eller vakumsdo, hvilken variant du bør bestemme deg for . Cinderalla Classic forbrenningsdo selges.

Må hentes utenfor Fredrikstad i nærheten av Hankø.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...