fredag 26. mars 2010

Innredning av loft med skråtak

Innredning av bolig på loft vil oftest kreve inngrep i de eksisterende. Drømmen om mer plass lar seg ofte realisere gjennom endring av loftsrommet. For familien hadde en hel loftetasje som skulle inneholde alt det vi hadde lyst til å lage.

Dette er prikken over i'en i innredningen og møbler som vil kunne . Takhøyden trenger å være minimum meter, før meter. På loft og andre rom med skråtak, må minste takhøyde være på to meter, mens det . Det er et gammelt hus (år) med mye skråtak.

Det er kanskje på midten (takbjelken i midten) og går skrått . Loft har ofte spennende vinkler som igjen bidrar til å skape interessante romfølelser. Du må imidlertid jobbe litt for å lage en drømmeleilighet . En mdf-plate over noen kommoder dekket behovet for oppbevaring og utnyttet plassen under skråtaket. Innredning av loftsrom øker både bruksmulighetene og salgsverdien av boligen.


Men når du innreder loft til bolig, er det mye å passe på for å få . Vi holder på å innrede loftet og treng litt tips. På veggene har vi montert huntonittplater, caffelatte farge.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...