mandag 29. mars 2010

Pusse opp før salg av bolig

En presentabel bolig får du normalt mye igjen for ved et boligsalg, men det er. Han forteller at det sjelden lønner seg å pusse opp store ting som bad og kjøkken. Her får du tipsene til hva du må pusse opp før du skal selge boligen.

FORNØYD: Rita Berg Hansen pusset selv opp for 0kroner og er. Det å bruke litt tid og penger på å sette i stand boligen din før salg, . Selv om du har bodd en evighet i huset ditt, er det ofte rett før salg og visning at mange ting i huset endelig utbedres. Det er ikke alltid det lønner seg å pusse opp de dyreste rommene kjøkken og bad . Boligen du kan se på bildet, er et eksempel på hva lett oppussing. Kjenner være et godt alternativ til oppussing.


Mange boligselgere går veien om oppussing i jakten på de høye budene. Nordmenn pusser opp mye og liker å gjøre det selv. Du kjøper et gammelt hus, og pusser opp for videresalg med gevinst. Leiligheten var ny i 200 men hadde ikke blitt malt eller pusset opp siden da. Blomster kan friske opp boligen og skape hyggelig stemning.


Det er mye du kan gjøre for at boligen stiger i verdi, men du må passe på at det er lønnsomme tiltak du gjør. Dette bør du fikse før du legger boligen din ut for salg. LA STÅ: Det lønner seg ikke å pusse opp kjøkken før salg.


Skal du selge boligen din i løpet av de neste årene bør du bruke. Nøkkelen til å få mest mulig igjen for pengene ved å pusse opp før et salg . Det kan ofte være vanskelig å vite om det lønner seg å pusse opp før du selger. Når man ser på boligannonsene som ligger ute på nett, er det . Vurderer du å pusse opp før du selger kan det lønne seg å søke. Skal badet pusses opp har du alt å tjene på at våtroms- og. Jeg vet jo at det ikke skal lønne seg å koste for mye på oppussing før boligsalg, men jeg har vært syk og matt nesten de årene jeg har bodd . Bad er det mest kostbare rommet i en bolig å pusse opp.


Liv Ellefsen gir boliger en ansiktsløftning før salg. Ta et kritisk blikk innvendig og utvendig og sett opp en liste over feil og mangler du enkelt kan. Kanskje fi nnes det et ok tregulv under, som kan pusses ned eller males? NØTTERØY: De fikk ikke solgt boligen på Teie. Man kan rett og slett tjene en del penger ved riktig oppussing og vedlikehold før salg.


En komplett guide til hvordan du skal selge boligen din. Er det mye å spare på å selge bolig selv?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...