torsdag 29. april 2010

Anbudstorget

Få anbud på tjenestene du ønsker utført. Spar penger ved å la tjenestetilbyderne konkurrere om å få deg som kunde. Jeg har et par spørsmål om hva som burde gjøres når det gjelder sjikaneringen og svindelen jeg ble utsatt for av Anbudstorget.

Hadde inntrykk av at Riksanbud ikke nådde ut til så mange (det må betales for informasjon derfra), men . Raskt og enkelt, gratis og uforpliktende. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Daglig leder, Åge Kristian Kragseth Breivik (f 1977).

Styrets leder, Åge Kristian Kragseth Breivik (f 1977). Styremedlem, Karstein Breivik (f 1945). Kontaktinformasjon for Anbudstorget.


AS Billingsta telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Nettsted hvor alle gratis kan legge inn forespørseler på oppdrag de ønsker å få utført. Dersom du har blitt oppringt fra dette nummeret, vennligst stem på kategori: Velg kategori for . Noen har imidlertid tipset meg om en tjeneste som heter Anbudstorget, der man kan be om tilbud på alt mulig rart innenfor håndverkeryrkene. Anbudstorget gir deg anbud på tjenester innenfor ulike kategorier. Tjenesten er til både for bedrifter og forbrukere. Er du enig med Anbudstorget's TrustScore?


Si din mening i dag og hør hva kunder allerede har sagt. Men ettersom jeg har ei hytte i Sverige har jeg uten hell prøvd og finne paralellen der. Juridisk selskapsnavn, Anbudstorget.


Gateadresse, Bjørnestien 14Bjørnemyr. Hjelpetrengende på anbudstorget Dersom spesialisthelsetjenesten etter års leting endelig har funnet et privat hjelpetilbud som fungerer, .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...