fredag 9. april 2010

Baderomsbutikk skøyen

Vi er en baderomsbutikk på Skøyen i Oslo, som tilbyr alt du trenger til badet. Innredning, armaturer, baderomsutstyr og accessoirer, utvalget er stort! BufretHa det på badet er en baderomsbutikk utenom det vanlige, som holder til i Karenslyst allé på Skøyen.

Butikken ble etablert høsten 200 og flyttet inn i nye . Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Her finner du alt du trenger til badet. Se vårt utvalg innen baderomsmøbler, badekar, kraner, toaletter, servanter, dusjer, tilbehør med mer. Bademiljø består av 1rørleggerbedrifter og butikker over hele landet.


Her finner du både fagfolk, spennende produktnyheter og gode tilbud. Hos HTH Kjøkkenforum i Skøyen har du alt du trenger til ditt drømmekjøkken. Vi har også et stort utvalg av bad og garderobeløsninger.


Comfortbutikken Skøyen AS fra Skøyen, Oslo. Bad- og våtromsinnredning - Forhandler. Ha det på badet er en konseptbutikk som har spesialisert seg innenfor baderom. Vi holder oss oppdatert på nyheter og tre.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hos Comfort Skøyen får du eksperthjelp til hele prosessen slik at du får akkurat. Comfort Skøyen er ikke bare en baderomsbutikk, de er en rørleggerbedrift som .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...