fredag 9. april 2010

Familieplanlegger whiteboard

BufretMotivet trykkes direkte på platen. Du kan skrive på akrylplaten med whiteboard-penner (selges seperat). Whiteboard: Vi har et bredt spekter av Whiteboards i ulike størrelser og format på lager.

Disse kan festes liggende eller stående for å bedre synstilgjengeligheten . Sett en kolonne i ukeplanleggeren til hvert familiemedlem og fyll kjapt inn med en whiteboard-tusj. En koselig og fin måte å involvere alle i .

Til sist har vi en whiteboard som er delt inn i ukens dager der vi skriver opp hver. Hadde familieplanlegger i fjor, men ikkje kjøpt ny for i år! De sitter ikke så lett som vanlige whiteboard tusjer, der det er nok å gni en finger borti så er teksten vekk.


Vi har også en helt enkel whiteboard på kjøkkenet hvor vi kan føre opp ting som flere bør. Vi har en familiekalender, med månedsvisning. I tillegg har vi en whiteboard-tavle på kjøkkenveggen der det står middagsplan, liste.


Vi har kjøpt familieplanlegger-kalender på bokhandelen. Hold kontroll på viktige datoer, fødselsdager m.

En liten lommealmanakk er praktisk . Stadig pressede priser på dingser du . Men whiteboard gir fort kontorpreg, gjør det ikke? Settes i glassramme og brukes som whiteboard. Image on instagram about #familieplanlegger.


Redningen kan kanskje være en whiteboard-marker og en ukeplan i pleksi?

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...