tirsdag 6. april 2010

Hvordan slemme mur

Utvendig må muren overflatebehandles for å sikre at den blir vann- og lufttett. Legg slemmemørtel på et stålbrett og trekk på muren. Ser at det selges en egen slamme miks, som er dyrere enn vanlig sement, men kan en ikke bare bruke vanlig sement?

Vanntett, sementbasert dekorpuss for mur og betong. Maksimal vedheft og vanntetthet oppnås ved å slemme ett strøk Hey'di Hvit før pusslaget påføres. Skjult bak flere lag murpuss, tapet, strie eller platematerialer kan en gammel murvegg gjemme seg. Ved å ta den frem, slemme og male .

Slik legger du LECA grunnmur (del 8). Vi vil slemme muren og få en litt røff look, men hvordan går vi frem? Holder det å fjerne strie og veggfornyer, eller må vi ta vekk det tynne . Har et kjellerrom med leca vegger som er pusset og malt.


Ser for meg å feste knotteplast med lister og pusse og slemme det som. Sier dere jeg må slemme under bakkenivå på denne tykke muren må . Se her hvordan du jevner ut hull og nivåforskjeller med gipspuss, og hvordan du får en jevnt .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...