mandag 5. april 2010

Lakkere plastbåt

Er fullstendig amatør på området, og vet ikke hva som lønner seg. Jeg har anskaffet et 17” Trønderbas (glassfiber) som trenger en ansiktsløftning. Ny dørk, ny innredning, små reparasjoner i glassfiber og .

Kan ikke måle seg i glans, fleksibilitet og finish med de dyreste billakktypene fra f eks PPG, men for lakkering av en båt gir de likevel svært flott . Kommentar fra moderator:Emnetittelen er endret, var opprinnelig hva skal man gjøre før lakking av båt, steg for steg? Så gjentagelse av dette er ikke mulig. Man kan jo lakkere som du tenker, men det blir ikke i nærheten av så solid.

Båten må være stygg hvis man lakkerer en båt. Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate. Denne lakken gir en svært pen finish og en maksimal slitestyrke.


BåtlakkeringEn gammel, falmet og slitt båt kan friskes opp betraktelig med et strøk maling eller to. Vi har fulgt fornyelsen av en Rana . Hvordan du IKKE skal lakkeMange mener mye om lakkering av treverk. Du ser skinnende blanke trebåter overalt rundt deg mens lakken på egen båt skaller, . Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din.


Skal støpe opp et mindre hull i en åpen glassfiberbåt og reparere noen små sårskader.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...