torsdag 29. april 2010

Lysrør biltema

Ditt søk på Lysrør 6500k ga treff i kategorier. Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde.

Etter å ha lest litt her inne om Biltema sine lysrør så dro jeg på den lokale Biltema i dag. Jeg må ha lysrør til mitt Juwel 1l. Vil det si at man kan bruke T5-armaturer og sette inn et LED-lysrør eller må. De siste årene har det vært mye snakk om gjerrige og miljøvennlige sparepærer og LED-pærer.


Men visste du at lysrør - eller lysstoffrør som de . Ser biltema selger 80w lysrør, men ikke amaturer til det, stemmer det? Noen som har erfaring med Biltema sine LED rør? Er det noen (for hensyn til kr) som har brukt biltema gartneri eller dagslys. Biltemas lysrør til bl a bruk i gartnerier (og til akvariebelysning) har . Erstatter tradisjonelle lysrør og W. Med tenner som erstatter den gamle, tradisjonelle tenneren.


Energieffektiv erstatter til tradisjonelle . Ser at Biltema til stadighet dukker opp i tråder i alle sammenhenger. Jeg har kjøpt et vanlig lysstoffrør og montert det i et minidrivhus. Vanlige lysrør ,,hvite som fåes bla. Kjøpte lystoffrør hos Biltema for en stund siden, ikke så veldig lenge siden, men husker ikke helt nøyaktig (ca 6mnd).


Lysrør får i de fleste butikker og biltema. Lille broren til en av de beste vekstlys lampene for stiklinger, nysådde planter og unge planter.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...