onsdag 28. april 2010

Osteopat bergen

Velkommen til Bergen Osteopatiklinikk! Har du smerter eller plager i kroppen? Eller ønsker du bare en forebyggende gjennomgang ?

Utdannet osteopat DO ved Nordisk Akademi for Osteopati, Oslo 2010-2015. Utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen 2005-2009. Osteopat og fysioterapeut Stian Moss har begynt ved FASiA Bergen. Trond og Simen er veldig fornøyde med at Stian nå har begynt på den veletablerte klinikken .

Fysioterapisenteret i Bergen har drevet aktivt siden 1996. Vi har dyktige fysioterapeuter, manuellterapeuter, osteopater og muskelterapeuter. Osteopat - osteopati, akupunktur, fysioterapi, osteopat, massasje, hodepine, behandling, ryggsmerter, fysioterapeut, idrettsskader - Finn firmaer, adresser, . Osteopati er en manuell behandlingsform med fokus på kroppens helhet. Alle våre osteopater er medlem av sitt fagforbund.


Osteopaten fokuserer på å opprettholde strukturen i kroppen for at den skal fungere optimalt. Vi har behandling i Bergen sentrum og på Osterøy. En osteopat er en ekspert på bindevevet, som forbinder organer, nerver, muskler og.


Våre osteopater har lang erfaring og høy kompetanse.

Er du ute etter behandling for medvirkende årsaker til plager i muskel-skjelettsystemet kan osteopaten vår hjelpe deg. Bergen Osteopatiklinikk, Bergen, Norway. På denne siden kan du lese om osteopati og andre.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...