mandag 31. mai 2010

Badstue sunt

Menn som tar badstue ofte, har lavere risiko for å dø av hjerte- og karsykdommer. Men det kan også være fordi de slapper så . Finnene er berømt for sine saunaer, og de får nå også bekreftet at sauna er godt for helsa.

Det er kjent at blant mekanismene kroppen . MYE BRUKT: Før i tiden pleide finnene å bruke badstuen til det aller meste. Er det sunt for kropp og sjel å ta badstu? Jeg hører mange som sier at det er bra og mange som sier det ikke er fullt så bra.

En badstue kan være et eget hus, eller et rom i et hus,. Plutselig død mens man tar badstu, eller like etterpå, er sjelden. En gladnyhet for folk med hjertekarlidelser: Badstue viser seg ikke å være farlig - snarere tvert imot.


Leste i Tech nutriton (TN magasinet) nummer at man forbrenner 3ekstra kalorier om man går i badstua etter trening. For dager siden - Å ta badstue regelmessig kan hjelpe deg med å slappe av og gi deg en større følelse av velvære i hverdagen. Mange mennesker i god helse kan nyte fordelene av en badstue ofte, så lenge de vet hvor lenge de trygt kan bo i. Jeg er bare litt nyskjerrig på om noen av dere har noen formeninger om hvorvidt badstue er sunt eller usunt? Det virker som om de fleste er av den oppfatning at .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...