onsdag 26. mai 2010

Kolsås klatring

Vulkan Klatresenter drevet av kolsås Klatreklubb. Treningsgrupper for barn og ungdom. BufretHold til høyre i de to neste rundkjøringene (følg skilt mot Kolsås senter) og kjør rv 16.

Dette gjør at feltet nå egner seg til kurs for klatring på sportsruter. Drives av Kolsås Klatreklubb som er en av landets største klatreklubber. Her finner du med andre ord klatring på alle nivåer; fra lettere ruter på vertikal vegg, . Det er iallefall sikkert at Asbjørn Gunneng klatret ruta Gunneng på Øvre Sydstup, Kolsås i 1925.

Gunneng er identisk med Hollywood opp til . I mer enn 1år har klatrere fulgt stien opp mot toppen med et svært variert utvalg klatreutstyr i sekken. I eldre tid var Kolsås først og fremst en . På Kolsås utenfor Oslo ligger Øvre Sydstup, Nedre Sydstup og Østveggen – svært populære klatrevegger for østlendinger. Klatring i Oslo-området - både ute og inne.


Fører: Klatrefører for Oslo og omegn av Kolsås Klatreklubb. Adkomst: Parkering på Østmarksetra . Gå til Klatring i Kolsås - Kolsås har et av de største klatrefeltene i Oslo-området. Sørsiden av Kolsås har to bratte vegger over hverandre med .

Kolsås Klatreklubb - klatring i sentrum!

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...