tirsdag 25. mai 2010

Modernt funkiskök

Funkisstilen är lika modern nu som det var då, nästan så det är svårt att se skillnad mellan ett ”äkta” funkiskök från 1930-talet och dagens . Funkiskök ägs och drivs av Möllans Verkstäder. För att försöka tillgodose ett större antal kunder har vi skapat två modulsystem, Funkiskök och Funkiskök Modern .

En modern anpassning är att ha fler skåp än hyllor i köket för att underlätta städning. Byggfabrikens funkiskök byggs för att passa stiltraditionen i just ditt hus. Eller vi ni ha en icke traditionell modern planlösning som går lite utanför det vanliga? Och framförallt - hur upplevs köksrummet från rummen .

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för funkiskök. Kompromissen blev ett nytt kök med en blandning av modernt och en hel del funkis! Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Denna pin hittades av Henning Klasén.


Platsbyggt designat funkiskök med överfalsade luckor. Nytillverkat Funkiskök av massivträ. Designat funkiskök byggt av massivträ, med moderna funktioner.


This Pin was discovered by Henning Klasén.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...