torsdag 27. mai 2010

Ny fasade 70tallshus

Husets opprinnelig fasade bestod av mur i underetasjen og brun-. Asker har mange fine 60- og 70-tallshus, og de trenger i mange. Totalrenoverte 70-tallshuset på to måneder. Hvit minimalisme råder i Carina Aas sitt nye drømmehjem.


Da Solveig og Anders Engeland kjøpte 60-tallshuset på Årvoll i Oslo i. NY FASADE: Huset har fått veranda i annenetasje med utsikt over hele byen. Har kjøpt et talls hus for år siden.

Ett etasje med kjeller på halve huset(resten krypkjeller). Fram til nå har huset fungert ganske bra. Få tilbud fra flere leverandører fra Marnardal. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer.


SÅ POTENSIALET: På den lange, smale verandaen langs husets vestlige fasade, nyter familien svært gjerne dagens siste solstråler om . Den opprinnelige triste og mørke eneboligen er ikke til å kjenne igjen. Her er det ikke mye 70-tallspreg igjen. Hensikten med dette pilotprosjektet er å skape ny kompetanse og dele den med privatpersoner og bransjefolk som.


Det lønner seg å totalrehabilitere 70-tallshuset og oppnå høyeste energikarakter.

Familien trodde knapt hva de så da deres trange og mørke 70-tallshus ble åpnet. Det er alltid spennende å presentere nye tegninger for kunder da man aldri kan.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...