mandag 28. juni 2010

Kvadratmeterpris bolig

Enten du skal kjøpe eller selge bolig, så er det godt å vite hvordan prisutviklingen har vært. Legg inn ønsket område og sjekk gjennomsnittlig kvadratmeterpris. Endring antall solgte boliger, i fjor kontra i år.

De oppgitte kvadratmeterprisene er et gjennomsnitt av de siste seks . I 20var kvadratmeterprisen for en brukt enebolig i gjennomsnitt 6prosent av prisen for en ny enebolig, mot 6prosent i 2014. Boligprisstatistikken viser hva boligene ble solgt for i en gitt periode. Den lages for å vise boligprisenes endring fra måned til måne eller år til .

Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for boliger i Norge akkurat nå er 35. Dette er en økning på prosent de siste tolv . Det må bygges flere boliger før markedet er i balanse. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Trondheim ligger på 0kr, mot 0kr i Oslo. I mars var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Osloområdet 2kroner. Kvadratmeterprisen er prosent lavere . Nærhetsikonet viser boliger der du er, husk å tillate posisjonering.


Trykk på ikon viser priser og annen informasjon. I Oslo får du desidert minst bolig for pengene: Hver kvadratmeter. Imens kan boligjaktere i Skien nyte godt av en kvadratmeterpris på kun . Det er den høyeste kvadratmeterprisen som noensinne er oppnådd i. Hagen er ikke i tvil om at det slunkne vårtilbudet av boliger i Oslo har .

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...