tirsdag 29. juni 2010

Oppbevaring av ski i garasje

Smarte oppbevaringsløsninger er alfa og omega i garasjen, og det skal ikke. Planker, ski, windsurfingbrett – alt dette kan praktisk oppbevares . Mer enn 30solgte stativ og bare fornøyde kunder Dette kan brukes som skistativ på vegg i garasje, bod eller gang.

Det kan også brukes som skistativ i tak. Er det noen som har tips til et skistativ for lagring av ski stående på vegg? Min morfar har en vegg i garasjen hvor han har snekret opp x antal . Sånn ser garasjen vår ut Powder grin.

Der har jeg to par alpint ski ett par telis par hoppski og ett par langrens ski. Rart hvor mye ski man har etterhvert assa. PLASSBESPARENDE: Ved å henge opp skiene i taket sparer man mye veggplass.


En bod eller en romslig garasje er derfor verdsatt hos mange. Under trappen kan du for eksempel bygge skap og skuffer til oppbevaring. Godtfolk, Hvordan oppbevarer man ski for å bevare sålen best mulig, sommer som vinter. Vinter: Best inne i gangen, eller ute i en kald garasje?


Plasser hyller under taket til oppbevaring av ski, pulk og kofferter. Bruk en kraftig konstruksjon slik at ikke hyllene blir bøyd ned på midten.

Hvordan legge skjult elektrisk anlegg

Skal man ha skjult elektrisk anlegg må koblingsbokser festes og rør med. Skal man legge rørene på innsiden eller utsiden av fuktsperre? S...